Световно известната певица Ищар, посети най-новата туристическа атракция на В. Търново – Мултимедийния посетителски център

Световноизвестната етно певица Ищар ще пее във Велико Търново. Концертът й ще бъде на 12 април от 20,00 часа в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. Ищар пристигна в старата столица за среща с журналисти, пред които разясни подробности около предстоящото й гостуване. Кралицата на етно музиката бе посрещната на ВИП площадката за наблюдение на шоуто „Звук и светлина“ от кмета Даниел Панов, който й подари макет на крепостта Царевец.
Концертът на Ищар във В. Търново ще бъде в подкрепа на кандидатурата ни за Европейска столица на културата през 2019 г. Звездата ще представи пред великотърновска публика свои популярни хитове от предишни албуми, както и най-новите си песни, събрани в последния й албум „Седем“. В него е включена и песента „Облече ле, бяло“, която Ищар също ще изпълни на предстоящия си концерт.
Ищар се наслади на панорамната гледка, която се открива от ВИП площадката към крепостта Царевец. След като отговори на всички въпроси на журналистите и раздаде автографи, звездата посети най-новата туристическа атракция на В. Търново – Мултимедийния център. Оказа се, че Ищар е посетител № 27 697 в новия музей. Тя разгледа пластичните фигури, пресъздаващи сцени от Второто българско царство, и се снима за спомен с тях.